Връщане

1. Връщане на стоки, закупени от 4x4gumi.bg

Клиентът има право да върне артикул в срок не по-дълъг от 14 дни от датата на получаване на поръчката. Връщането става с куриер на адрес гр. Троян, ул. Опълченска №1, Агрина ООД или във физическия обект на същия адрес.

В случай на отказ Агрина ООД възстановява платените от клиента суми, като използва същото платежно средство, използвано при първоначалната трансакция, освен ако потребителят не се е съгласил за друг начин; във всеки случай възстановяването няма да бъде свързано с разходи за потребителя. Моля да посочите банкова сметка в българска банкова институция, по която да бъде възстановена сумата, а в случай, че не разполагате с такава, моля да имате предвид, че всички банкови такси и комисионни, дължими във връзка с възстановяване на сумата по чуждестранна банкова сметка, са за сметка на клиента.

Разходите за връщане на стоки са за сметка на клиента, като изпратите продуктите на адрес гр. Троян, ул. Опълченска №1, Агрина ООД.

2. Връщането се допуска при следните условия:

Стоката е в добър търговски вид, придружена от оригиналните документи, издадени от Агрина ООД – гаранционна карта, касов бон и/или фактура(ако са издадени такива). Когато връщането на продукт е за сметка на Агрина ООД, това става с куриерската фирма, с която продуктите са били изпратени. Транспортните разходи за връщане са за сметка на клиента, освен в случаите когато:
- получената стока явно не съответства на заявената в поръчката;
- грешката е настъпила по вина на Агрина ООД.

Не приемаме връщане на вече монтирани и ползвани артикули

3. Срок за възстановяване на суми, платени с карта, пощенски паричен превод или наложен платеж.

Съгласно разпоредбите на ЗЗП, Агрина ООД възстановява на клиента платената сума в срок до 14 дни от датата, на която клиентът е упражнил правото си на връщане на стоката. Агрина ООД не носи отговорност при попълнени неверни данни или непопълнени данни по време на регистрация, от които може да произтече удължаванена срока за възстановяване или възникване на други неудобства за клиента. Агрина ООД запазва право да отложи възстановяването на плащанията до получаване на стоките обратно.

Copyright @2024 4x4 gumi. Всички права запазени.