Количка

0 артикула

GDPR Политика за защита на личните данни

От 25 май 2018 година в България започва да се прилага Общ регламент за защита на личните данни (GDPR). Той е приет от Европейския съюз и целта му е да уеднакви политиките на държавите-членки на ЕС, свързани със събирането и използването на лични данни. Неговата цел е да гарантира правото ни на неприкосновеност, да защити личните ни данни, за да даде повече сигурност от злоупотреби на всеки от нас. 

Какви лични данни събираме?

Ние събираме следните лични данни:
  • Вашите имена (винаги)
  • Населено място (винаги)
  • Адрес (при доставка до адрес)
  • Телефонен номер (винаги)
  • e-mail адрес (опционално, при онлайн поръчка)
  • IP адрес (при онлайн поръчка)
Всички данни, които събираме се използват единствено за обработката и изпълнението на Вашите поръчки.

Съхранение на лични данни

Ние съхраняваме Вашите лични данни за най-късия период, който ни е необходим за да изпълним изискванията на законите и нашите бизнес цели.

Обработка на лични данни

Ние обработваме Вашите лични данни по различни причини, като:
  • Оперираме нашия онлайн магазин
  • Анализ на работата на сайта
  • С Ваше съгласие, което може да оттеглите по всяко време

Споделяне на лични данни

Ние споделяме Вашите лични данни с:
  • Куриерски компании
  • Кредитни компании, в случай на сключване на договор за разсрочено плащане.

Бисквитки

Бисквитките са малки текстови файлове които се записват в паметта на уеб браузера или устройството което ползвате за да посетите нашия Seliton-базиран сайт. Ние използваме бисквитки като те имат различни категории:
  • За опериране на сайта
  • За проследяване на работата на сайта
  • Първите два вида бисквитки са ни необходими, а от третия вид бисквитки може да се откажете използвайки следните сайтове:

Вашите права

 Според GDPR - Общия регламент за защита на личните данни Вие имате определени права. Имате право да информираност, достъп, поправка, ограничаване на обработката, изтриване, възражение и преносимост на личните Ви данни.Ако не сте съгласни с който и да е въпрос по отношение на Вашите лични данни имате право да подадете оплакване към службата за защита на личните данни във Вашата държава. За България моля да се обърнете към "Комисия за защита на личните данни". За всяко едно от Вашите права моля да отправите писмено запитване до нашия e-mail адрес.

Кои сме ние?

АГРИНА ООД
гр. Плевен, ул. Българска авиация №35
4x4gumi.bg@gmai.com
тел. 0877958433

В случай, че не сте съгласни с тези условия, няма как да използвате нашия сайт пълноценно и не би следвало да го използвате занапред.

Топ 5 най-продавани

  • 175/80R16 РУСКИ К-Т ВЛИ-5

    175/80R16 РУСКИ К-Т ВЛИ-5

    -40%
    Цена:102.00лв.
    Каталожна цена:170.00лв.
    виж отстъпката
    Отстъпки за вас
    Цена:102.00лв.
    Каталожна цена:170.00лв.
    Отстъпка:68.00лв. (40.00%)
  • NORTENHA MTK2

    235/65R17 NORTENHA MTK2

    -40%
    Цена:162.00лв.
    Каталожна цена:270.00лв.
    виж отстъпката
    Отстъпки за вас
    Цена:162.00лв.
    Каталожна цена:270.00лв.
    Отстъпка:108.00лв. (40.00%)
  • 155/80R13 MALATESTA KOBRA TRAC

    155/80R13 MALATESTA KOBRA TRAC 79T

    -40%
    Цена:93.00лв.
    Каталожна цена:155.00лв.
    виж отстъпката
    Отстъпки за вас
    Цена:93.00лв.
    Каталожна цена:155.00лв.
    Отстъпка:62.00лв. (40.00%)
  • MASPIRE MT

    31x10.5r15 MASPIRE M/T 109Q

    Цена:220.00лв.
    Каталожна цена:366.67лв.
    виж отстъпката
    Отстъпки за вас
    Цена:220.00лв.
    Каталожна цена:366.67лв.
    Отстъпка:146.67лв. (40.00%)
  • MASPIRE MT

    265/75R16 MASPIRE MT 123/120Q

    Цена:224.00лв.
    Каталожна цена:373.33лв.
    виж отстъпката
    Отстъпки за вас
    Цена:224.00лв.
    Каталожна цена:373.33лв.
    Отстъпка:149.33лв. (40.00%)