Език:
Валута:
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Добре дошли в нашия магазин!

Количка

0 артикула

ТЪРСЕНЕ

Партньори

 



 

GDPR Политика за защита на личните данни

От 25 май 2018 година в България започва да се прилага Общ регламент за защита на личните данни (GDPR). Той е приет от Европейския съюз и целта му е да уеднакви политиките на държавите-членки на ЕС, свързани със събирането и използването на лични данни. Неговата цел е да гарантира правото ни на неприкосновеност, да защити личните ни данни, за да даде повече сигурност от злоупотреби на всеки от нас. 

Какви лични данни събираме?

Ние събираме следните лични данни:
  • Вашите имена (винаги)
  • Населено място (винаги)
  • Адрес (при доставка до адрес)
  • Телефонен номер (винаги)
  • e-mail адрес (опционално, при онлайн поръчка)
  • IP адрес (при онлайн поръчка)
Всички данни, които събираме се използват единствено за обработката и изпълнението на Вашите поръчки.

Съхранение на лични данни

Ние съхраняваме Вашите лични данни за най-късия период, който ни е необходим за да изпълним изискванията на законите и нашите бизнес цели.

Обработка на лични данни

Ние обработваме Вашите лични данни по различни причини, като:
  • Оперираме нашия онлайн магазин
  • Анализ на работата на сайта
  • С Ваше съгласие, което може да оттеглите по всяко време

Споделяне на лични данни

Ние споделяме Вашите лични данни с:
  • Куриерски компании
  • Кредитни компании, в случай на сключване на договор за разсрочено плащане.

Бисквитки

Бисквитките са малки текстови файлове които се записват в паметта на уеб браузера или устройството което ползвате за да посетите нашия Seliton-базиран сайт. Ние използваме бисквитки като те имат различни категории:
  • За опериране на сайта
  • За проследяване на работата на сайта
  • Първите два вида бисквитки са ни необходими, а от третия вид бисквитки може да се откажете използвайки следните сайтове:

Вашите права

 Според GDPR - Общия регламент за защита на личните данни Вие имате определени права. Имате право да информираност, достъп, поправка, ограничаване на обработката, изтриване, възражение и преносимост на личните Ви данни.Ако не сте съгласни с който и да е въпрос по отношение на Вашите лични данни имате право да подадете оплакване към службата за защита на личните данни във Вашата държава. За България моля да се обърнете към "Комисия за защита на личните данни". За всяко едно от Вашите права моля да отправите писмено запитване до нашия e-mail адрес.

Кои сме ние?

АГРИНА ЕООД
гр. Плевен, ул. Българска авиация №35
4x4gumi.bg@gmai.com
тел. 0877958433

В случай, че не сте съгласни с тези условия, няма как да използвате нашия сайт пълноценно и не би следвало да го използвате занапред.

Нови продукти

265/75R16 NORTENHA NXTRAC 116Q

235/70R16 NORTENHA NXTRAC 105Q

-40%
Цена:199.00лв.
Каталожна цена:331.67лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:199.00лв.
Каталожна цена:331.67лв.
Отстъпка:132.67лв. (40.00%)
36x12.5R16 CST CL-18 112K

38x12.5R15 CST CL-18 115K

-40%
Цена:435.00лв.
Каталожна цена:725.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:435.00лв.
Каталожна цена:725.00лв.
Отстъпка:290.00лв. (40.00%)
35x12.5R15 CST CL-18 113K

36x12.5R16 CST CL-18 112K

-40%
Цена:375.00лв.
Каталожна цена:625.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:375.00лв.
Каталожна цена:625.00лв.
Отстъпка:250.00лв. (40.00%)
35x10.5R16 CST CL-18 119K

35x12.5R15 CST CL-18 113K

-40%
Цена:329.10лв.
Каталожна цена:548.50лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:329.10лв.
Каталожна цена:548.50лв.
Отстъпка:219.40лв. (40.00%)
33x11.5R15 CST CL-18 115K

35x10.5R16 CST CL-18 119K

-40%
Цена:299.10лв.
Каталожна цена:498.50лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:299.10лв.
Каталожна цена:498.50лв.
Отстъпка:199.40лв. (40.00%)
Върни До Горе